Un interviu cu fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, publicat vineri dimineata, inainte ca acesta sa fie condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul Transformatorul, a fost "curatat" de formularile initiale, care il "periau" pe politician, semnaleaza Pagina de Media. "Practic, ministerul si-a facut treaba" sau "Practic, ati diminuat pierderile semnificativ", au fost cateva dintre formularile jurnalistului care l-a intervievat pe Relu Fenechiu, potrivit EVZ. Interviul a fost realizat chiar de directorului general-adjunct al Agerpres, Mario Cretu.

In momentul in care discutia ajunge la dosarul in care este judecat Fenechiu, reporterul intreaba: "Doamne fereste daca pierdeti procesul, pentru ca scenariile sunt multiple. Daca va fi o solutie pozitiva - toata lumea a spus ca este un ministru care a performat, incepand cu primul ministru. Ce se intampla daca este o solutie nefavorabila?"

Dupa ce interviul a inceput sa fie criticat in presa si pe site-urile de socializare, intrebarea repectiva a fost reformulata in varianta de pe site-ul Agerpres. In plus, a fost trimisa o corectura si pe fluxul de stiri al agentiei.