Compania Links Associates, condusa de Corina Vintan si specializata in comunicare strategica si consultanta in relatii publice si afaceri publice, si-a deschis reprezentanta la Belgrad, potrivit unui comunicat de presa. Extinderea regionala face parte din strategia de dezvoltare a companiei, precizeaza acesta.

Biroul din Serbia face parte dintr-un plan mai amplu de dezvoltare la nivel european, obiectivele principale, pentru moment, fiind Belgrad si Bruxelles. Interesul pentru Bruxelles este alimentat de faptul ca Links Associates a avut un numar important de clienti cu interese si proiecte legate de politicile comunitare.

In cazul Serbiei, optiunea de a deschide o reprezentanta este explicata de Corina Vintan, CEO Links Associates:

  • "Serbia si-a demonstrat optiunea pro-europeana si va deveni cu certitudine un hub pentru businessul din Balcanii de Vest. Am analizat cu atentie piata sarba si consideram potentialul acestei tari drept unul semnificativ. Negocierile de pre-aderare vor determina reforme structurale in administratie si in economie, vor atrage atentia marilor investitori,  vor profesionaliza piata de media si vor implica un management profesionist al fondurilor europene pre-aderare. Romania  a parcurs deja acest drum pe care Serbia face primii pasi, iar compania noastra are background-ul si expertiza de care clientii nostri vor avea nevoie".

Pentru inceput, Links Associates a angajat la biroul din Belgrad un director de new business, Aleksandar-Jon Stefan.