Orlando Nicoara, director general al Mediafax Grup scrie pe blog ca "este de urmarit evolutia Protv-ului fara <> lui Adrian Sarbu. Pentru ca, desi nu mai detine nici o functie in Protv de 4 ani, el a ramas prezent si implicat in activitatea statiilor din Romania". Reactia lui Orlando Nicoara vine la putine momente dupa demisia lui Sarbu din fruntea CME, companie care detine si PRO TV.

Amintind ca in aprilie 2013 Sarbu isi prelungise contractul cu CME pana in 2016, Orlando Nicoara se intreaba ce s-a intamplat in aceste patru luni care au dus la demisia lui Sarbu: "Nu stiu si nu-mi dau seama daca vom afla prea curand".

Nicoara mai scrie ca "Sarbu este cel mai important/puternic om de media din Romania, iar ceea ce va face va fi urmarit cu foarte mare atentie pentru ca este cel care a setat directiile in media ultimilor 20 de ani". El da si un indiciu despre posibila implicare a lui Adrian Sarbu in operatiunile propriei companii de media din Romania: "De urmarit ce va face Adrian Sarbu de la 1 ianuarie 2014 si cat timp isi va aloca pentru Mediafax Group :)"