Postul Radio Guerilla si-a incetat emisia pe FM luni seara dar poate fi ascultat in continuare online, pe radioguerrilla.ro/live si prin aplicatia live de pe pagina de Facebook a postului - www.facebook.com/radio.guerrilla, dar si prin aplicatia IOS si Android, scrie Pagina de Media.

"In doar 2 ore inchidem pravalia in FM. Speram, doar temporar (...). Ce va putem garanta e, insa, ca programele vor continua. Iar in a doua jumatate a lunii octombrie, deja ne pregatim sa ne prezentam NOI la concursul CNA. Pentru a ni se acorda NOUA licentele de emisie retrase joia trecuta", anunta postul de radio, pe Facebook.

Pe 19 septembrie, postul Radio Guerrilla a ramas fara licente audiovizuale deoarece majoritatea membrilor CNA au considerat ca Realitatea Media intentioneaza sa le vanda, fapt interzis de lege, precizeaza Paginademedia.ro.

CNA a reclamat faptul ca Realitatea Media a semnat, in august, un contract de dare in exploatare a licentelor Radio Guerrilla catre firma Expresiv (care are Gold FM), fara ca institutia sa fie instiitata.

Mesajul integral, in continuare:

"Astazi, luni, 23 septembrie 2013, ora 20:00, Radio Guerrilla isi opreste emisia On Air.

In doar 2 ore inchidem pravalia in FM. Speram, doar temporar. Ne veti putea auzi insa in continuare On Line. On Line, programele Radio Guerrilla, toate programele vor continua, ca si pana acum.

Suntem pregatiti pentru asta, din punct de vedere tehnic. Dar pot aparea o sumedenie de neprevazute, remediabile. Ramanem pe pozitii, vom continua sa facem ce avem de facut. Eventual, sa si remediem din mers ce-o fi de remediat. Ce va putem garanta e, insa, ca programele vor continua.

Iar in a doua jumatate a lunii octombrie, deja ne pregatim sa ne prezentam NOI la concursul CNA. Pentru a ni se acorda NOUA licentele de emisie retrase joia trecuta.

Licente retrase de catre CNA din considerente - cum sa le zicem - din considerente administrativo-juridice. Nu pentru ca am fi comis noi, echipa Radio Guerrilla, ceva atat de grav, din punct de vedere profesional, incat sa ne fi calificat la o descalificare profesionala.

Asadar, nu-i deloc exclus, e si probabil, si posibil sa facem, de pilda, si Craciunul, si Anul Nou tot impreuna, si in FM.

Ar fi..., oricum noi speram ca va fi, a IX-a oara cand, si on air, va vom putea ura de bine si pentru 2014.

A IX-a, cata vreme ... cata vreme, in noiembrie, implinim chiar 9 ani de cand facem asta".