​Seful agentiei de media MEC Romania, Bogdan Prajisteanu, va parasi compania, dupa cum a declarat el, miercuri, pentru HotNews.ro. El urmeaza sa finalizeze un stagiu la Harvard Business School, in urmatoarele saptamani, urmand ca ulterior sa se ocupe de un alt proiect "legat de ce stiu eu mai bine, comunicare si management", in acest sens avand "mai multe directii, insa nimic cristalizat clar pentru moment". Despre plecarea lui Bogdan Prajisteanu de la MEC, anuntata miercuri dimineata in agentie, a scris initial Paginademedia.ro.

Bogdan Prajisteanu in studioul HotNews.roFoto: Hotnews

El a declarat pentru HotNews.ro ca la Harvard urmeaza sa finalizeze, pana la sfarsitul lunii noiembrie, studiile incepute acum doi ani. Apoi, "nu am sa ma despart de ce am facut in ultimii 20 de ani si ce voi face in continuare este legat de ce stiu eu mai bine, comunicare si management". Avand in vedere ca "am facut, totusi, firma aceasta de la zero, sunt multumit de ceea ce am primit de la MEC, deal-ul de despartire este unul bun pentru mine. Dorinta mea este de a explora noi orizonturi, pe de o parte, pe de alta parte, dupa ce practic 20 de ani am jucat hora aceasta, acum vreau sa o joc pe a mea", a spus el.

Paginademedia.ro, care a scris initial despre plecarea lui Prajisteanu de la MEC Romania, citeaza si o pozitie a agentiei potrivit careia responsabilitatea managementului MEC Romania va fi preluata de Rogier Croes, general manager MEC - Europa Centrala si de Est, Rusia si CSI. Croes va fi sprijinit de o echipa formata din Mihaela Antonescu - Client Service Director, Razvan David - Head of Interaction, Elena Muntean - Media DIrector, Florin Beldiman - Head Analytics&Insights.

Pozitia MEC redata de Paginademedia.ro o citeaza si pe Anna Lubowska, Chairman MEC pentru Europa Centrala si de Est, Rusia si CSI, potrivit careia:

  • "Imi pare rau ca Bogdan se desparte de noi. In cei 13 ani petrecuti la MEC, el a reusit sa cladeasca o varietate a portofoliului de clienti, de la tehnologie la bunuri de larg consum, oferind campanii de comunicare integrate. El ne lasa azi cu cea mai diversificata echipa de digital din piata de agentii de media si cu o oferta extrem de competitiva pe zona de Analytics&Insights. Bogdan a fost intotdeauna foarte implicat in businessul nostru, dar el a luat decizia sa paraseasca MEC dorind o noua provocare si o noua directie in cariera sa profesionala. Ii dorim mult succes in tot ceea ce va intreprinde in viitor."