CNA a amendat, marti, posturile Antena 1 si Kanal D cu cate 15.000 de lei pentru difuzarea unei stiri despre o crima, stire care, acum o saptamana, atrasese o amenda de 20.000 de lei pentru Pro TV. Tot marti, Etno TV si Taraf TV au fost amendate cu 30.000 de lei, respectiv 20.000 de lei pentru reclame la suplimente alimentare, care au incalcat legea audiovizualului.

  • ​CNA a amendat, marti, cu cate 15.000 de lei posturile Antena 1 si Kanal D pentru difuzarea unei stiri despre un tata care si-a ucis copilul, stire care, saptamana trecuta, a atras si pentru postul Pro TV o amenda de 20.000 de lei. Potrivit Mediafax, posturile au fost amendate pentru ca au difuzat stirea respectiva, ce includea detalii despre crima, la o ora accesibila minorilor. Stirea a fost difuzata pe 13 august si prezenta cazul unui barbat care si-a ucis copilul cu drujba. Reflectarea cazului pe posturile Antena 1 si Kanal D a fost discutata si in data de 31 octombrie, dar atunci membrii CNA nu au reusit sa aplice o sanctiune.
  • CNA a amendat, tot marti, posturile Etno TV cu 30.000 de lei si Taraf TV cu 20.000 de lei pentru difuzarea mai multor reclame pentru suplimente alimentare, care au incalcat legislatia audiovizualului, potrivit Mediafax. Si posturile Realitatea TV si Favorit TV au primit somatii publice, pentru un spot de promovare a unui supliment alimentar, respectiv pentru promovarea unor tratamente de tip naturist.