Postul Antena 2 a inceput sa emita de luni cu noua grila de programe chiar si fara aprobarea CNA. Postul de televiziune a lansat, de la ora 9.00, emisiunea Star Matinal, cu Rocsana Marcu si Razvan Botezatu, scrie site-ul specializat Paginademedia.ro.

Matinalul a avut ca principale subiecte disparitia Elodiei, viata amoroasa a lui Guta ("Guta, manea la sentiment"), "Antonia, zbenguiala pe bani multi" si "Alex (Velea), masina de bani", "Sa ne exersam 'gluteii' cu asistenta de la Un show pacatos, Ana Maria Toma", potrivit sursei citate.

Sigla Antena Stars apare pe ecranul din spatele celor doi prezentatori ai matinalului, dar si pe microfoanele reporterilor. In plus, dupa o ora de emisie, cei doi realizatorii si-au schimbat hainele cu tricouri pe care apare sigla Antena Stars.

Antena 1 a publicat duminica pe site o stire care anunta lansarea noii grile, fara a mai prezenta reality show-ul cu Bianca Dragusanu si cel cu Asistentele.

Potrivit legii Audiovizualului, un post nu-si poate modifica grila de programe fara aprobarea Consiliului National al Audiovizualului.

Noua grila a postului, precum si transformarea Antenei 2 in Antena Stars ar trebui sa se discute luni de CNA. Consiliul a organizat sedinta pe acest subiect, desi institutia face astfel de sedinte doar marti si joi. CNA a mai discutat transformarea Antenei 2 in Antena Stars, saptamana trecuta, dar a respins proiectul cu sapte voturi.