Antena TV Group a anuntat oficial, joi, transformarea postului Gsp TV in Zu TV, extensia TV a brandului radio ZU, lucru care se va petrece "in prima parte a anului". Potrivit unui comunicat de presa, Zu TV va fi un post dedicat "tinerilor cool, activi si amatori de distractie".

Antena Group anunta ca Zu TV se va lansa "pe platforma GSP TV, iar actuala echipa a canalului va fi completata cu o redactie si o echipa de productie performante".

Viitorul post va oferi "stiri si informatii cu care rezoneaza publicul tanar, lifestyle, muzica, cele mai tari vedete ale momentului si ZU-per evenimente", potrivit comunicatului.

Anuntul vine dupa ce, la sfarsitul anului trecut, postul Antena 2 a fost inlocuit cu Antena Stars, post despre celebritati, masura care a intampinat, insa, greutati la CNA.

Transformarea Gsp TV in Zu TV a fost anuntata initial, pe surse, de Gazeta Sporturilor, ziar care functioneaza separat de postul de televiziune GSP. Asa cum s-a intamplat si in cazul Antena 2-Antena Stars, pentru schimbarea grilei si profilului Gsp TV va fi nevoie de acordul CNA.