Presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a amenintat vineri ca ii da "doua picioare in gura" unei ziariste de la B1 TV, ale carei intrebari l-au nemultumit.

Gheorghe Bunea StancuFoto: Agerpres

Potrivit site-ului televiziunii de stiri, Bunea Stanci (PSD) a fost intrebat de ziarista daca se gandeste sa-si dea demisia, avand in vedere ca in perioada in care au venit ninsorile el se afla in concediu la schi.

"Daca am plecat cateva zile din tara am plecat in conformitate cu zilele legale si in baza unui bilet pe care l-am cumparat in urma cu 7-8 luni de zile. Cand am plecat era negru asfaltul. Am o rugaminte, daca sunteti de la presa, sa fiti si politicoasa. Puneti mana si cititi cum se ajunge presedinte de CJ", a raspuns el, potrivit B1 TV.

La finalul conferintei, Gheorghe Bunea Stancu, in timp ce parasea conferinta comuna de presa cu ministrul Apararii, Mircea Dusa, acesta a afirma ca ziaristii sunt "niste fâțe".

Ministrul Apararii (tot de la PSD) nu a avut nicio reactie.

"Niste obraznici, ma. Niste fate. Ii dau doua picioare in gura. Bai sa-ti trimit demisia, ma. Niste nesimtiti. Nu aveti pic de bun simt", a mai spus edilul, in timp ce parasea sala de conferinta.

Gheorghe Bunea Stancu a mai fost eroul unui episod similar, in iunie 2011, cand a jignit mai multi ziaristi la o conferinta organizata de PSD. Pesedistul a folosit apelative de genul "imbecila", "panarama" si, in general, spune despre jurnalisti ca sint niste nesimtiti, dupa cum scria Alex Mihaileanu, pe blogul lui.

La un moment dat, spune despre o jurnalista ca ii place sa stea cu sinii la soare, sa ii mingiie primarii, potrivit sursei citate.