Un cetatean din judetul Covasna a reclamat la Protectia Consumatorului, apoi a dat in judecata un ziar din municipiul Sfantu Gheorghe, care a publicat cu intarziere necrologul unei persoane apropiate, iar rudele si cunostintele nu au venit la inmormantare, relateaza Agerpres.

Seful Comisariatului pentru Protectia Consumatorului Covasna, Mircea Diaconu, a declarat marti, pentru Agerpres, ca cetateanul a platit anticipat pentru anunt, dar acesta a fost publicat abia dupa inhumarea persoanei decedate. Potrivit acestuia, conducerea ziarului si-ar fi cerut scuze, explicand ca la mijloc a fost o "eroare umana", dar barbatul nu a fost multumit si a dat in judecata publicatia.

"Rudele nu au stiut despre deces si nu au venit la inmormantare. Pe buna dreptate ca omul a fost nemultumit pentru nepublicarea la timp a necrologului. Noi (Protectia Consumatorului -n.r) am aplicat ziarului un avertisment, i s-au restituit banii, dar omul nu a fost multumit, considerandu-se puternic lezat, si a dat in judecata ziarul", a spus Mircea Diaconu.