Directorul general al companiei Pro TV, Aleksander Cesnavicius, i-a anuntat pe angajati ca incepand de luni noua sefa a departamentului de marketing este Lucia Antal, directorul de canal al postului Pro Cinema si presedinte al Asociatiei Romane pentru Masurarea Audientelor (ARMA). Contactata de HotNews.ro, Lucia Antal a confirmat aceasta numire. Ea o inlocuieste pe Maria Apostol, sefa de comunicare si marketing care a parasit compania vineri.

HotNews.roFoto: Hotnews

Lucia Antal a spus pentru HotNews.ro ca "pentru moment" va ramane si director de canal la Pro Cinema si ca noua sa functie nu are vreo legatura cu cea de presedinte ARMA, pe care o va exercita in continuare.

Sefa de pana acum a comunicarii Pro TV, Maria Apostol, si-a luat ramas bun de la echipa ei vineri, dupa mai bine de 13 ani in companie, timp in care a fost PR director, PR&Corporate Affairs Director, iar in ultimul an Marketing&Corporate Affairs Director.

  • Plecarea ei a survenit pe fondul unui val de schimbari in conducerea Pro TV si a grupului-mama CME, dupa demisia lui Adrian Sarbu de la conducerea CME, in vara anului trecut. De la 1 decembrie 2013, conducerea Pro TV a fost preluata de lituanianul Aleksander Cesnavicius, care a inlocuit-o in functia de director general pe Anca Budinschi, ramasa director adjunct si director de programe. La scurt timp, Ciprian Stancu, seful vanzarilor CME, a parasit compania. La inceputul acestui an, si Elena Petre, directorul executiv al Pro TV, a parasit televiziunea.