Oricine se confrunta cu o probleme profesionale recurente sau situatii personale greu de depasit, isi poate deja ocupa un loc la prima dintre cele doua editii Creative Fitness de anul acesta. Antrenamentele vor avea loc in perioada 13, 15, 16 si 18 martie.

Creative Fitness Studio logoFoto: Hotnews

Creative Fitness Studio este un curs intensiv de descoperire, stimulare si dezvoltare a creativitatii ce pune accentul pe solutii practice la problemele care ne framanta zilnic in plan profesional sau personal. Rezolvarea metodica a unor probleme reale printr-un proces creativ structurat le da participantilor ocazia sa dezvolte competentele dorite prin practica, cat si sa deprinda obiceiuri si comportamente care ii vor ajuta sa depaseasca cu mai multa usurinta situatii problematice sau stresante.

"Creativitatea a devenit o necesitate, nu mai este un moft sau un privilegiu. Avem nevoie zilnic de viteza de reactie, de capacitatea de a interpreta informatii noi, de idei bune si de alegeri destepte. Este deja o parte din jobul nostru si din viata noastra, din procesul continuu de invatare pe care trebuie sa ni-l asumam pentru a progresa. Atelierele CFS te ajuta sa exersezi aceste deprinderi, sa le descoperi si sa le dezvolti¬. (Vlad Tausance, trainer Creative Fitness Studio)

Timp de aproape doi ani, rezultatele metodologiei Creative Fitness Studio au fost validate de cei peste 400 de participanti, confirmand ca programul ii ajuta sa-si atinga obiectivele prin solutii inteligente si energizante. Au trecut de la "e greu, nu se poate" la "hai sa vedem cum se poate" nu doar in plan teoretic, ci si in activitatile lor cotidiene.

Am fost la Creative Fitness Studio cu echipa Aims si Dale Carnegie. Aceasta experienta ne-a invatat sa facem business altfel, ne-a readus spiritul ludic in viata profesionala, ne-a invatat cum sa ne uitam altfel decat rational la o problema de business - adica creativ. N-o sa divulg solutiile creative, dar pot sa va provoc: Cum poti amenaja un sediu de companie fara sa investesti in zugravit, arhitecti si designer? Cum poti coagula comunitati fara powerpoint-uri si conferinte? Cum poti sa faci un project plan altfel decat in excel? Cum poti sa faci proiecte noi (din alt registru decat cel de business dar pentru business) in baza pasiunilor tale? Noi am gasit raspunsurile cu antrenorii Creative Fitness Studio.¬ Mihaela Perianu, Director General Aims & Dale Carnegie.

Program CREATIVE FITNESS STUDIO IN 2014

Pe langa cele doua editii de antrenamente deschise pe care FFFF le-a anuntat pentru anul acesta (in martie si in octombrie), sub umbrela Creative Fitness Studio se va mai organiza:

  • Personal Innovation Challenge - in vara - program intensiv de dezvoltare personala
  • Creative Fitness Studio pentru companii - programe personalizate pentru echipe din diverse departamente. Aici gasiti o prezentare numai buna aratat colegilor. Echipa CFS are grija sa vina cu cele mai potrivite propuneri de experiente adaptate realitatii fiecarui participant.
  • din martie, ceva nou in programul CFS - seri lunare inspirationale despre noi trenduri si inovatie in diverse domenii, cu Vlad si invitatii sai speciali

Proiect lansat de Fundatia Friends For Friends impreuna cu trainerii programului, Vlad Tausance si Sandra Ghitescu.

Pentru mai multe detalii, explorati www.ffff.ro.

Despre Fundatia Friends For Friends

Fundatia Friends For Friends (FFFF) crede in puterea creativitatii in sens mai larg, al inovatiei. Dintre cele mai cunoscute proiecte FFFF: Premiile Superscrieri. Non-fictiuni care schimba lumea - competitie de scriere creativa si jurnalism narativ, expozitia Ciorne 2.0 - Cum devin ideile realitate?, Biblioteca FFFF -peste 1500 de carti utile profesionistilor implicati in industrii creative, Lobul Creativ - emisiune on-line care exploreaza cariere de succes, si, nu in ultimul rand, evenimentele de la Caffffe Creativa.