Bucuresti, 25 Februarie 2014. ICEEfest – festivalul international care aduna la Bucuresti nume importante ale Internetului din intreaga lume – a anuntat astazi primii speakeri pentru editia care va avea loc, anul acesta, in 12 si 13 iunie.

iceefest Foto: Hotnews

Celebra retea de socializare Twitter, cunoscuta aplicatie muzicala Shazam, platforma de video advertising online LiveRail sau solutia avansata de targetare a publicitatii online Xaxis, dezvoltata de grupul global de comunicare WPP, se vor alatura in premiera prezentelor deja constante la ICEEfest: Facebook, Google, Yahoo!, Skype / Microsoft etc.

Din agenda festivalului nu vor lipsi, pe langa conferinta care va trata mai ales teme legate de marketing digital si e-commerce, workshopurile, evenimentele VIP dar si divertismentul: “Viral Movie Night”, “Stars vs Internet”, “IAB MIXX Awards 2014” si altele.

Multi alti speakeri si companii majore si-au anuntat intentia de participare, lista speakerilor fiind in continua actualizare.

Si anul acesta, prezentator al evenimentului la care sunt asteptati peste 2.500 de participanti din Europa Centrala si de Est va fi actorul si stand-up comediantul britanic Jeff Leach.

Biletele sunt puse in vanzare deja la un pret special (care expira in cateva zile) pe site-ul oficial: www.iceefest.com.