Jurnalistul Radu Banciu, realizatorul emisiunii "Lumea lui Banciu" de la B1 Tv, i-a transmis, marti seara, un mesaj lui Dan Tapalaga, in urma aparitiei editorialului "Pamfletarilor" pe Hotnews.ro: "Nu-i permit sa ma asocieze cu rasnitele mogulilor de televiziune. La randul meu, nu mi-am permis niciodata sa-l trec in aceeasi categorie cu Gadea, Ciuvica sau cu Ciutacu, desi as fi putut s-o fac", a spus Banciu in emisiunea sa.

"Daca are ceva sa-mi transmita, sa scrie personal despre mine, sa n-o dea la intors. Sa nu ma catalogheze drept las si sa dea exact - daca e vorba de nume - sa ma nominalizeze acolo. Daca e barbat, s-o demonstreze pana la capat si sa isi faca treaba onest ca jurnalist", a adaugat Radu Banciu.

Realizatorul emisiunii "Lumea lui Banciu" a mai sustinut ca se astepta din partea lui Dan Tapalaga sa fi realizat ca angajatii B1 TV "nu apartin de vreun mogul": "Credeam ca poate sa faca diferenta intre oameni, nu sa ne arunce pe toti in aceeasi gloata, lucru pe care il poate face orice om de la tara, orice prost, nu trebuie sa aiba inalte studii."

"Daca lucrurile i se par in neregula, oricand poate sa vina sa guste un rahat (n.r. aratand spre camera o cutie de rahat turcesc Ali Baba). Si daca tot suntem la rahatul turcesc, i-as zice pe sfarsit doar atat: Hai sictir!", a incheiat Radu Banciu.