Stelian Tanase, directorul general interimar al Televiziunii Romane, a suferit un infarct sambata seara, fiind transportat de urgenta si internat in sectia de terapie intensiva la Spitalul Fundeni din Bucuresti, transmitetvr.ro.

Stelian TanaseFoto: Agerpres

Potrivit sursei citate, starea lui Stelian Tanase este stabila urmand ca luni sa fie scos de la terapie intensiva.

Mediafax informeaza, citand surse apropiate familiei, ca directorul general interimar al TVR, in varsta de 62 de ani, a fost supus unei interventii chirurgicale constand in montarea unui stent.

Potrivit acelorasi surse, medicii sunt optimisti in privinta starii de sanatate a lui Stelian Tanase.

Amintim ca actualul presedinte interimar al SRTV, Stelian Tanase, a primit marti avizul comun al Comisiilor pentru Cultura ale celor doua Camere ale Parlamentului pentru a fi ales presedine al Consiliului de Administratie al Societatii Romane de Televiziune.

Parlamentul urma sa voteze in cursul zilei de marti numirea lui Stelian Tanase insasedinta plenului reunit a a fost sistata de presedintele de sedinta, Calin Popescu Tariceanu (PNL), fara a se trece la votul pentru noul presedinte al Consiliului de administratie al SRTv, liberalul constatand lipsa cvorumului de lucru.

Parlamentarii PNL, PDL, PPDD si neafiliati au parasit, marti, sedinta in care urma sa fie numit, prin vot, un nou Avocat al Poporului si presedintele Societatii Romane de Televiziune, ca semn de protest fata inceperea cu intarziere a sedintei.