Participantii la cel mai mare eveniment dedicat Internetului si tehnologiei din Europa Centrala si de Est, ICEEfest – care are loc la Bucuresti saptamana viitoare – vor putea testa si vedea live pe scena noul Nissan Qashqai.

Nissan QashqaiFoto: Hotnews

Noul Nissan Qashqai este liderul consacrat pe segmentul crossover-elor, cu peste 2 milioane de exemplare produse din 2007 până în prezent. Acesta se adresează atât şoferilor din segmentul C care doresc un plus de stil, tehnologie şi plăcere, precum şi cumpărătorilor aflaţi în căutarea eficienţei pe toată linia.

Noul crossover include o serie intreaga de sisteme avansate din punct de vedere tehnologi si un sistem complet de infotainment – noul Nissan Connect, ce cuprinde posibilitatea de navigare Internet si contine mai multe aplicatii dedicate.

Tendinta spre masinile conectate, smart, care vine din domeniul smartphones si smart tv, este de altfel in atentia industriei digitale in ultimii ani, acest tip de automobile deschizand o piata uriasa pentru dezvoltatorii de aplicatii dedicate.

Masina care va fi prezenta chiar pe scena ICEEfest, unde participantii pot testa scaunele sofer si pasager pentru a caror dezvoltare s-au folosit tehnici avansate de scanare medicală, inspirate de metodele folosite de NASA pentru a analiza presiunea şi fluxul sanguin pentru un nivel de confort premium.

In plus, Noul Nissan Qashqai va putea fi testat la ICEEfest, unde se vor organiza test drives in prezenta reprezentatilor marcii, care vor fi permanent la dispozitia doritorilor. Festivalul care aduce la Bucuresti toate companiile majore din industria online precum si peste 2000 de participanti din 10 tari din Europa Centrala si de Est este organizat de ThinkDigital, in parteneriat cu Orange.

Festivalul a ajuns anul acesta la cea de-a 3-a editie si se va desfasura la Grand Cinema & More din cadrul Baneasa Shopping City, joi si vineri, saptamana viitoare.

Ultimele bilete disponibile se gasesc pe site-ul oficial al evenimentului: www.ICEEfest.com