Pe langa conferintele si trainingurile serioase, cu participarea specialistilor de la Facebook, Google, Yahoo!, Twiter si alte companii majore, ICEEfest are si o parte distractiva. Nu fara legatura cu Internetul, tehnologia si comunicarea online. Pe tot parcursul celor doua zile, pauzele dintre prezentari vor fi condimentate de unul dintre cei mai apreciati artisti stand-up din Marea Britanie, Keith Farnan, cunoscut pentru glumele sale pe teme economice si nu intoteauna foarte "corecte" din punct de vedere politic.

ICEEfestFoto: webPR.ro

In prima zi, vedete precum Dragos Nichifor (Grasu XXL), Calin Goia (Voltaj) si Adrian Sina (Akcent) vor discuta intr-o dezbatere moderata de Florin Grozea (HI-Q) pe marginea unui studiu realizat de Quantix Research despre reactia fanilor la mesajele comerciale din social media si din clipurile publicitare.

Seara e consacrata premiilor IAB MIXX, unde se vor premia cele mai interesante si eficiente campanii online ale anului, dupa care cei peste 70 de speakeri vor participa alaturi de publicul ICEEfest la o petrecere condimentata cu jocuri: Xbox se va imbina perfect cu popicele, biliardul si alte jocuri... offline la Grand Combo din Baneasa Shopping City.

Finalul festivalului va fi marcat de "Viral Movie Night", show-ul in care se discuta cu umor despre cele mai inspirate sau stupide clipuri care fac milioane si zeci de milioane de vizualizari pe YouTube. Moderator va fi Andi Moisescu iar invitati Mihai Bendeac, Mihai Bobonete si Raul Gheba.

Editia de anul trecut, moderata de Teo de la #nimicnou a fost unul dintre cele mai apreciate momente din festival.

ICEEfest va avea loc saptamana aceasta joi si vineri, la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City. Pe langa marile branduri si companii precum Facebook, Twitter, Google, Yahoo, Shazam, Skype sau Windows Mobile, temele abordate in festival acopera mai multe domenii de interes din online si marketing digital.

Festivalul e organizat de ThinkDigital cu sprijinul Orange iar ultimele bilete disponibile se gasesc pe site-ul www.ICEEfest.com.