Mai multe publicatii din reteaua Goldbach Media, ce vinde spatiul publicitar pentru zeci de ziare locale, statii radio locale si posturi locale de televiziune, au tiraje comparabile cu cele ale publicatiilor centrale, potrivit unui comunicat Goldbach, ce face trimitere la ultimele cifre BRAT privind tirajul si vanzarile publicatiilor romanesti.

Astfel, potrivit Goldbach:

  • Publicatia regionala Gazeta de Sud (Dolj, Olt, Valcea, Gorj, Mehedinti) a raportat un tiraj mediu difuzat de 11.974 de exemplare pe editie, in perioada ianuarie - martie 2014.
  • Cotidianul Tribuna (Sibiu) a avut un tiraj mediu difuzat de 10,818 exemplare
  • Ziarul Renasterea Banateana (Timis) a inregistrat un tiraj difuzat de 9,858 de exemplare.
  • Viata Libera (Galati) – 6.037 de exemplare, Crisana (Bihor) - 5.810 exemplare,  Monitorul de Botosani - 5.374 de exemplare, Ziarul de Iasi - 4.433 de exemplare.

Goldbach face o comparatie intre aceste cifre si tirajele mai multor publicatii centrale: "tirajul difuzat al ziarului Adevarul a fost de 9.532 de exemplare pe editie, tirajul mediu difuzat al cotidianului Jurnalul National s-a situat la 10.563 de exemplare, iar tirajul difuzat de Evenimentul Zilei a fost de 13.877 de exemplare pe editie".