Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Calin Scarlatescu, cei trei "masterchefi" de la Pro TV, vor juriza din toamna "Hell's Kitchen - Iadul Bucatarilor", la Antena 1, a anuntat postul de televiziune. Iar Urania, cea mai veche realizatoare de la B1 TV, a fost restructurata, scrie Paginademedia.ro.

  • Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu, deveniti celebri pentru emisiunea Master Chef de la Pro TV, vor juriza din toamna, la Antena 1, emisiunea Hell's Kitchen - Iadul Bucatarilor, in care vor dezvalui "ce se ascunde de fapt in bucataria unui restaurant si sa ii fiarba la foc mic pe tosi cei care vor intra in aceasta super competitie", anunta postul TV intr-un comunicat. "Daca pana acum aveati impresia ca suntem duri, stati sa vedeti ce urmeaza de acum incolo!", este citat, in comunicatul de presa, Chef Catalin Scarlatescu.
  • Simona Varzaru, cunoscuta sub numele Urania, a ramas fara emisiunea pe care o realiza la B1 TV, Pasul Fortunei, in urma recentelor restructurari de la acest post, scrie Paginademedia.ro. Emisiunea a fost in grila B1 de la lansarea postului si avea audiente peste media canalului, in intervalul in care era difuzata - sambata de la ora 16.00. Simona Varzaru a spus pentru sursa citata ca  va incepe sa dea informatii astrologice pe "adevarul sau site", avand in vedere ca, in prezent, niciunul dintre cele 40 de site-uri care folosesc Uraniei numele nu face acest lucru in mod legal.