Compania Romtelecom a anuntat oficial, vineri, ca agentiile GMP si Media Investment au semnat un contract de doi ani prin care prima se va ocupa de serviciile de creatie pentru Romtelecom si Cosmote, iar Media Investment - de serviciile media ale acestora.

Compania precizeaza ca la licitatia penru creatie au participat unele dintre cele mai importante agentii de profil de pe piata romaneasca, iar pentru serviciile de media la procesul de selectie s-au calificat cele mai importante cinci agentii de profil, din punct de vedere al veniturilor.

  • GMP va oferi servicii de publicitate standard (strategie, creatie, servicii clienti, productie de publicitate) pentru toate brandurile companiilor, in urmatorii doi ani, in timp ce Media Investment se va ocupa de serviciile de media si de planificare.

Procedurile de selectie au fost urmarite indeaproape de piata, avand in vedere ca Romtelecom si Cosmote Romania se pregatesc de un rebranding sub identitatea "Telekom", serviciile lor urmand sa fie lansate ca parte a "familiei Deutsche Telekom".