ThinkDigital Romania si AdEvolution au semnat un acord pe baza carora isi vor "integra" operatiunile de business pana la sfarsitul anului, potrivit DailyBusiness.ro. La Realitatea TV, realizatorul Edward Pastia a preluat pozitia de director executiv, Mura Franculescu urmand sa fie director de proiect.

  • Companiile de publicitate online ThinkDigital Romania si AdEvolution au semnat un acord de colaborare in urma carora isi vor "integra" operatiunile de business pana la sfarsitul anului, potrivit unui comunicat de presa publicat de Dailybusiness.ro, site detinut de AdEvolution. Odata cu semnarea acordului, fondatorul AdEvolution, Val Voicu, a devenit "business development advisor" la ThinkDigital Romania. ThinkDigital, condusa de Dragos Stanca, face parte din grupul regional TDG si vinde spatiul publicitar pentru cateva zeci de site-uri locale, dar si pentru media internationale precum Facebook (Premium Ads), Skype sau DailyMotion. AdEvolution reprezinta la randul sau mai multi publisheri locali si detine cateva site-uri, precum Feminis.ro si DailyBusiness.ro.
  • Realitatea TV are un nou director executiv in persoana lui Edward Pastia, pana acum senior editor si realizator de emisiuni la acest post, potrivit Paginademedia.ro. Edward Pastia o inlocuieste pe Mura Franculescu, aceasta urmand sa fie director de proiect si sa se ocupe de campanii media sau proiecte de dezvoltare, arata sursa citata. Edward Pastia a venit la Realitatea TV in 2012. Inainte, a lucrat 13 ani in grupul Intact.