Mai sunt disponibile doar locuri pentru prima zi a conferintei internationale The Power of Storytelling. Vineri, 17 octombrie, va fi o zi memorabila, prin discursuri sustinute de jurnalisti, comunicatori si autori premiati si recunoscuti international, care vor oferi participantilor inspiratie, energie si instrumente practice pentru a spune povesti mai bune.

Iata cateva din temele primei zile:

  • Cum asculti cu adevarat - Jacqui Banaszynski, castigatoarea unui Premiu Pulitzer pentru unul dintre primele articole de profunzime despre efectele HIV/SIDA, va vorbi despre darul de a asculta oamenii si despre cum sa fim mai empatici atunci cand luam interviuri.
  • Cum folosesti mituri si povesti in marketing - Jonah Sachs, autor si specialist in marketing, va vorbi despre construirea unui brand autentic folosind mituri, arhetipuri si metafora calatoriei eroului.
  • Cum inovezi in mediul online - Amy O'Leary, reporter si specialist digital al New York Times, ne va arata cum sa folosim instrumentele lumii digitale ca sa construim povesti mai bune.
  • Cum descoperi povesti in viata de zi cu zi - Lisa Pollak, si ea castigatoare de Pulitzer, ne va arata cum sa gasim si sa scriem povesti extraordinare despre viata de zi cu zi a oamenilor.
  • Cum scrii despre experiente personale - Kelley Benham French, nominalizata la Pulitzer, va vorbi despre provocarile intalnite atunci cand iti scrii propria poveste.

Pentru multe alte povesti de neuitat, inscrieti-va pe site-ul conferintei, unde gasiti informatii despre program, lista completa a vorbitorilor si noutati despre ei.

Fly off The Wall

Partenerii editiei din acest an

A patra editie a conferintei internationale The Power of Storytelling, unica in Europa de Est, este sustinuta de urmatorii sponsori si parteneri:

Sponsori: Lateral, UniCredit Tiriac Bank, ING Asigurari de Viata.

Suporteri: Orange, Triple Helix, Embassy of the Kingdom of the Netherlands, BMW Group, CNS - Creative Factory.

Parteneri media: HotNews.ro, Revista Biz, bazvan.ro, smilemedia.ro, victorkapra.ro, Stirile Europa FM, Foreign Policy Romania, Romania-Insider.com.

*****

Despre The Power of Storytelling

Initiata in 2011 din credinta ca povestile bine spuse pot crea conexiuni, pot inspira si pot produce schimbare, The Power of Storytelling atrage in fiecare an jurnalisti, scriitori, comunicatori, producatori, artisti, specialisti in marketing, activisti, antreprenori si lideri.

Despre Decat o Revista

Decat o Revista (DoR) este o revista trimestriala generalista care publica povesti despre cum traim azi si care exploreaza familiarul realitatii romanesti, experientele si trairile care ne sunt comune.