Postul de radio Itsy Bitsy FM, Itsy Bitsy FM a lansat o grila de programe cu multe emisiuni noi si muzica pentru toata familia. Schimbarea vine dupa ce la inceputul lunii Itsy Bitsy a prezentat un slogan si un design noi.

Simona si Rares Dragomir, cei mai noi realizatori Itsy Bitsy, alaturi de copiiFoto: Itsy Bitsy

"Si eu sunt parinte si am nevoie adesea de relaxare, ma ajuta informatiile utile, dar cel mai mult ma ajuta o vorba buna. Noua grila, gandita pentru doua publicuri cu nevoi atat de diferite, cum sunt parintii si copiii, reuseste sa aduca si distractie intregii familii si sustinere parintilor" declara Nadia Tataru, Director General Itsy Bitsy FM, citata intr-un comunicat de presa transmis de postul de radio.

Emisiunea "Mamma mia" (luni - vineri, 10:00 - 13:00) are doi realizatori noi: Simona Dragomir (fosta Balanescu) si Rares Dragomir. Simona si Rares Dragomir impartasesc cu ascultatorii secretele bucuriei in familie, informatii utile si tips&tricks de parenting.

Si pentru ca parintii au mai multe intrebari decat copiii, Simona Dragomir realizeaza, impreuna cu specialistii in parenting, si emisiunea "Meditatii pentru parinti", cunoscuta ascultatorilor Itsy Bitsy de mai bine de 5 ani.

Pentru parintii foarte ocupati, dar dornici sa fie parinti mai buni, noua pastila de parenting, "Meditatii la minut", (produsa de Monica Popescu) poate fi ascultata zilnic la radio sau poate fi vizionata pe itsybitsy.ro.

Ziua incepe la Itsy Bitsy FM cu matinalul "Dimineata in familie" (luni-vineri, 07:00 - 10:00), realizata de Luiza Stoica si Mario DeMezzo.

Postul de radio pregateste seara o alta emisiune dedicata intregii familii - "Joc in familie" cu Itsy si Bitsy (luni - vineri, 17:00 - 19:00), realizata de cunoscutele actrite Dora Ortelecan Dumitrescu si Olga Ioana Bela. Raspunsurile la provocarile creative si intrebarile de cultura generala califica cea mai trasnet echipa parinte-copil pentru marele premiu al zilei.

In fiecare sambata si duminica, de la 10:00 la 12:00, Mastera cea Rea vrea sa ajunga la Alba ca Zapada, dar copiii si parintii se lupta sa o tina pe loc. Realizatoarea, actrita Nouria Nouri, invita familia intreaga sa raspunda provocarilor de cultura generala, dar si sa se bucure impreuna la "Salveaz-o pe Alba ca Zapada".

Noul playlist muzical ofera parintilor si copiilor o muzica vesela si optimista, un amestec potrivit de Adult Contemporary & Family Music.

Brandul Itsy Bitsy include singurul post de radio pentru parinti si copii din Romania, www.itsybitsy.ro, ateliere pentru parinti si copii si evenimente de timp liber pentru familie. Itsy Bitsy FM emite in prezent in Bucuresti si in peste jumatate din teritoriul Romaniei, ajungand astfel la peste 1,4 milioane parinti si copii, conform ultimului studiu realizat de D&D Research la comanda Itsy Bitsy FM.