Antena 3 a difuzat fotografii de la "o intalnire secreta a oamenilor lui Basescu", dar si-a atras o reactie dura din partea realizatorului Realitatea TV Rares Bogdan, care l-a numit pe Mihai Gadea "bou si prost", afirmand ca imaginile erau de la ziua sa de nastere, scrie paginadepolitica.ro.

Antena 3 a prezentat imagini de la presupusa intalnire a "basistilor" la care au participat liderul PDL, Vasile Blaga, primarul Brasovului George Scripcaru (PDL), secretarul general al PNL, Marian Petrache, Eduard Hellvig (PNL), Cristian Burci (patronul Adevarul si Prima TV), Lucian Duta (PDL), Gheorghe Falca (PDL), Elena Udrea (presedinte PMP), Emil Boc (PDL), Catalin Predoiu (PDL), Cosmin Gusa (actionar majoritar Realitatea TV), Ion Cristoiu, Marian Vanghelie (PSD), Rares Bogdan (Realitatea TV) si Ioan Niculae (om de afaceri) si Marian Vanghelie.

"Mihai Gadea, a fost ziua mea de nastere, esti bou? (...) Cati prosti umbla acoperiti in spatiul public ... Erau si cinci lideri ai PSD. Cat de prost poti sa fii ca jurnalist sa faci o asemenea emisiune prezentand o intalnire secreta. Pai, Sorin Rosca Stanescu e basist?", a spus Rares Bogdan, intr-o interventie la Realitatea TV.