lie Nastase depune plangere penala impotriva lui Robert Turcescu. Fostul tenismen sustine ca declaratiile publice facute de jurnalist aduc atingere sigurantei nationale si ii jigneste si pe ofiterii sub acoperire, potrivit Romania TV. Mai mult, Ilie Nastase, general in MAPN nu are incredere in documentele prezentate de Robert Turcescu pe blogul personal.

"Ma uit si eu la televizor in fiecare seara si de vreo cateva zile apare Robert Turcescu cu aceasta declaratie si este cel mai mare circ la care am asistat vreodata, unul ieftin. Dansul cere sa il judecam si noi stam si doar ne uitam", a declarat Ilie Nastase laRomania TV.

"Eu m-am decis sa fac plangere nu ca un senator sau ca un general, ci ca un cetatean al acestei tari. Sa fiu eu primul care face treaba asta. Nu-l cunosc, a fost la mine angajat. E foarte grav ce se intampla si atenteaza la siguranta nationala. In orice tara civilizata pana acum se luau masuri!", a mai spus fostul mare sportiv.

Intrebat ce va scrie in plangerea penala, Ilie Nastase a spus: "O sa scriu ca Robert Turcescu a facut declaratii care sunt grave la siguranta statului roman si la siguranta ofiterilor acoperiti. Un ofiter acoperit nu se comporta asa. Eu nici nu cred in documentele publicate, am si eu livret din ala".