Realitatea Media a anuntat, miercuri, ca intrerupe colaborarea cu Agentia Graffiti Blue SRL, controlata de Cristian Burci, la doar o luna de cand anuntase ca aceasta va vinde spatiul publicitar pe Realitatea.net, unul dintre cele mai vizitate site-uri din Romania. Realitatea precizeaza ca a denuntat contractul din cauza "neindeplinirii obligatiilor ce reveneau agentiei, prin neplata ratelor prevazute prin contract".

Potrivit Realitatea.net - care precizeaza ca Agentia Graffiti Blue SRL mai administreaza portofoliile de publicitate ale canalelor controlate de Burci (Adevarul, Click si Prima TV) - vanzarea publicitatii pe site-ul Realitatea se va face prin regia proprie.

Reportervirtual.ro il citeaza pe directorul editorial Realitatea Media, Rares Bogdan, potrivit caruia de la Graffiti Blue ar fi trebuit sa intre 200.000 de euro plus banii pe prima luna de contract. Potrivit sursei citate, intelegerea Realitatea-firma lui Burci ar insuma 1.07 milioane de euro pe o perioada de 16 luni, din care o prima transa de 200.000 de euro era asteptata la 1 septembrie. Rares Bogdan, pentru sursa citata:

  • "Da. N-a intrat nici un euro din cei 200.000 si nici banii pe prima luna de contract, desi ei au vandut din cate stiu eu de vreo 80.000 de euro. Sunt extrem de dezamagit de faptul ca o intelegere transparenta, clara, nu este respectata si, mai mult, suntem dusi cu presul. De cate ori ne interesam, ni se spune ca banii au fost platiti fara nicio problema, dar la noi nu ajunge nimic"