Antena 1 renunta la emisiunea "Serviciul Roman de Comedie" in urma unei decizii "bruste, neasteptate si din ratiuni economice, respectiv restrangerea cheltuielilor statiei", potrivit lui Toni Grecu, citat de Paginademedia.ro. Aceeasi sursa si ziarul Libertatea noteaza ca si emisiunea "Danseaza printre stele", produsa de Mona Segall, ex-Pro TV, se incheie mai devreme decat era programat.

Pe de o parte, Paginademedia.ro il citeaza pe Toni Grecu, potrivit caruia editia de miercuri a emisiunii "Serviciul Roman de Comedie" va fi ultima difuzata de Antena 1, in urma unei decizii "bruste, neasteptate si din ratiuni economice, respectiv restrangerea cheltuielilor statiei". Potrivit sursei mentionate, contractul a fost intrerupt prin acordul partilor. Ultima editie, cea de maine - a saptea din cele 10-11 programate initial - nu va fi difuzata de la ora 20.30 ca pana acum, ci de la 22.30.

  • Toni Grecu, citat de Paginademedia.ro: "Am stat foarte bine (in audiente - n.red.), cu exceptia ultimelor doua editii. Ne-au spus ca, din punct de vedere al audientei, sunt nevoiti sa opreasca emisiunea si sa taie din costuri."

Ultimele editii "Serviciul Roman de Comedie" s-au suprapus cu noua emisiune a Pro TV "Visuri la cheie" si cu serialul "Tradarea" de la Kanal D.

Pe de alta parte, Paginademedia.ro, citand Libertatea si reprezentanti Antena 1, scrie ca si emisiunea "Danseaza printre stele" se incheie inainte de vreme. Finala si semifinala acestui program produs de Mona Segall, ex-Pro TV, vor fi comasate, iar emisiunea se va incheia saptamana viitoare, desi ar fi trebuit sa dureze pana la sfarsitul lui decembrie.

  • Sursa citata aminteste ca acest program, promovat intens de Antena 1, nu a excelat in audiente, clasandu-se dupa filmele Pro TV cand a fost difuzat duminica si situandu-se pe locurile 3-4 dupa mutarea lui in serile de marti.