WEBSTYLERestesingura agentie din Romania premiata la European Excellence Awards, cea mai importanta competitie de PR si comunicare din Europa. Raportul OMV Petrom The Power of Stories a devansat la categoria CSR Reports lucrarica BMW Group Sustainable Value Report sau Sustainability Report of Hypo Vereinsbank, a Member of Unicredit.

European Excellence AwardsFoto: webPR.ro

"Ma bucura acest premiu fiindca ne confirma inca odata cat de valoros este proiectul Tara lui Andrei cu care nu ne aflam la primul premiu important si ca ne-a dat ocazia sa inovam conceptul de raport anual. De obicei, un raport de CSR este o colectie de realizari din timpulunui an. Noi nu ne-am concentrat doar pe cifre, ci am transformat acest instrument statistic intr-un mod de interactiune cu oamenii. Am pus accent pe storytelling si am inventat un barometru al optimismului. Oamenii au interactionat cu raportul, au citit continutul si la sfarsit s-au declarat mai optimisti", a spus Bogdan Nitu, general manager WEBSTYLER.

Strategia de promovare a raportului a avut tactici de promovare in digital si social media toate bazate pe conceptul central: optimismul. Raportul s-a dorit a fi o sursa de inspiratie pentru aceasta stare de spirit: cei care il citeau trebuia sa declare cat de optimisti sunt dupa citirea povestilor. Lideri de opinie implicati in Taralui Andrei au fost invitati sa creeze continut pe pagina de Facebook a proiectului si sa interactioneze cu fanii povestind ce i-a facut pe ei optimisti in timpul implicarii in proiect.

Anul trecutTara lui Andrei a fost desemnata cea mai buna comunitate online la Digital Communication Awards de la Berlin.

Webstyler, GMP PR si GMP Advertising suntin al cincilea an de parteneriat cu OMV Petrom. Cel mai recent proiect dezvoltat "Romania, o tara de nota 10" a fost lansat luna trecuta si doreste sa sublinieze ideea ca performanta este o stare catre care ar trebui sa tindem cu totii pentru a obtine rezultate deosebite.

Despre WEBSTYLER

WEBSTYLER este agentia care ofera servicii de strategie si creatie digitala la cele mai inalte standarde. Cu peste 14 ani de experienta in online, WEBSTYLER este cea mai premiata agentie de digital din Romania atat la nivel local cat si international. Agentia detine peste 60 de premii la cele mai relevante festivaluri de publicitate care premiaza creativitatea si eficienta. Este detinatoarea a sase trofee de Agentia Anului si a titlului de Agentia Deceniului la Internetics. Cu o echipa de 40 de profesionisti, WEBSTYLER ofera servicii integrate de comunicare digitala prin administrarea cu succes a comunicarii online pentru branduri ca: Telekom, Petrom, Danone, Regina Maria, Edenred, Baneasa Developments, Mitsubishi.