Rares Bogdan, realizatorul emisiunii "Jocuri de Putere", a fost numit director general al Realitatea TV iar Edward Pastia director executiv, anunta Reporter Virtual.

Rares BogdanFoto: Agerpres

"Pe langa managementul editorial, (Rares Bogdan) se va ocupa atat de administrarea optimizarii activitatii televiziunii si a personalului, atat la nivelul postului cat si pentru Divizia de Internet", a declarat, pentru Reporter Virtual, Cozmin Gusa, actionarul majoritar al Realitatea TV.

Potrivit acestuia, Rares Bogdan "doreste sa propuna o grila noua a televiziunii, din ianuarie 2015, care sa fie mai apropiata de cerintele si posibilitatile pietei de televiziune".

Cozmin Gusa a acuzat, in acest context, presiuni "greu de imaginat ale cuplului Ponta - Ghita, cu accent pe ultimul" si si-a exprimat convingerea ca echipa Realitatea TV va rezista si in 2015, desi "actiunile acestui cuplu disperat azi vor fi mult mai contondente si mai periculoase si nu doar la adresa Realitatea TV, ci si la adresa altor entitati media care isi permit sa fie obiective si sa critice actiunile guvernamentale deficitare sau frauduloase".