Pro TV are, de marti, un nou Chief Financial Officer in persoana Aurei Zaharia, care in trecut s-a ocupat de finantele mai multor companii, inclusiv Grivco si Antena Group, potrivit unui comunicat de presa. La Pro, ea va ocupa pozitia detinuta pana acum de Matei Drimboceanu.

HotNews.roFoto: Hotnews

Comunicatul arata ca Aura Zaharia are 18 ani de experienta in domeniul finantelor si al auditului si ca, in ultimii 10 ani, a detinut functia de CFO in organizatii precum Grivco Group, Antena Group (compania ce reuneste posturile Intact, cu exceptia Antena 3), Tiriac Auto si DTH Television Group. In prealabil, ea a lucrat si ca regional finance director al Metromedia Telecom Group si manager de audit la KPMG Romania.

  • La Antena Group, principalul concurent al Pro TV, Aura Zaharia a venit in 2010, iar in 2012 a condus chiar intregul grup, pentru o scurta perioada de interimat, dupa ce Adrian Nanulescu a parasit pozitia de CEO Antena Group si inainte ca la conducerea companiei sa revina actualul CEO, Sorin Alexandrescu.

Potrivit lui Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV, in aceasta companie Aura Zaharia va avea "responsabilitati precum controlul, planificarea si raportarea financiara, alaturi de guvernanta corporativa".

Aura Zaharia a absolvit Universitatea din Kent, unde a obtinut licenta in economie.

  • Aura Zaharia, citata in comunicatul Pro TV: "Sunt bucuroasa sa ma alatur echipei PRO TV, liderul televiziunilor din Romania, si aștept cu nerabdare sa imi aduc contributia la succesul viitor al acestei organizatii."