Revista Playboy si-a schimbat editorul, fiind preluata integral de o firma condusa de un fost angajat Burda Romania, scrie Paginademedia.ro, precizand ca o alta revista editata de grupul lui Adrian Sarbu, GQ, s-a inchis . Acelasi site scrie ca revista Stiinta&Tehnica iese din Adevarul Holding.

  • Revista Playboy, a carei licenta a fost detinuta pana in noiembrie de Mediafax Group, companie detinuta de Adrian Sarbu, nu a aparut pe piata in decembrie, dar de luna aceasta va fi din nou pe tarabe, cu un nou editor, scrie Paginademedia.ro. Echipa revistei a fost preluata integral de Media Venture Capital, o firma administrata de Felician Scorobete, fost angajat al Burda Romania. Paginademedia.ro mai scrie ca o alta revista, GQ, isi inceteaza aparitia, dupa ce licenta pentru aceasta publicatie a expirat la sfarsitul anului trecut si nu a mai fost prelungita.
  • Tot Paginademedia.ro scrie ca revista Stiinta&Tehnica iese din portofoliul Adevarul holding, urmand sa fie editata independent. Pe 14 ianuarie, toata echipa redactionala si-a prezentat demisia in fata conducerii companiei detinute de Cristian Burci, companie aflata in insolventa. Publicatia va fi editata de o noua firma, Science&Technology Press, detinuta de redactorii Stiinta&Tehnica.