BBC a lansat un serviciu online interactiv numit Taster care este gandit sa genereze idei interesante de pe platformele media BBC si sa aduca pe site si publicul mai tanar. Serviciul se va concentra pe partea de feedback primit de la utilizatori si va folosi o multime de formate media, precum emisiuni radio, materiale interactive, dar si poezie.

BBC TasterFoto: BBC

BBC a investit mult in noile tehnologii, are o multime de materiale multimedia, are serviciul iPlayer si emisiunile sale sunt disponibile informat MP3 pentru a fi descarcate pe dispozitive mobile de oriunde.

Prin noul serviciu Taster, BBC mai face un pas in era digitala, reunind ce e mai bun din toate platformele media.

Ralph Rivera, director al BBC Future Media spune ca Taster este un pas important, aducand expertii editoriali si de tehnologie la acelasi loc cu audienta care va avea multe de spus in crearea continutului.

"Casa ideilor noi de la BBC" este deviza serviciului Taster. "Este un mod nou de a furniza catre public cele mai noi idei si experimente de la BBC"

Pe scurt, Taster este locul unde se regaseste continutul social si interactiv si unde se fac diverse experimente cu articole online de multe tipuri.