La aniversarea celor 50 de ani, Gazeta Sporturilor face o plecaciune in fata "Regelui" si scoate, joi, pe piata un ziar spectaculos, dedicat celui mai mare fotbalist roman din istorie. Pe 5 februarie Gazeta va avea 20 de pagini exclusiv cu si despre "Hagi 50", o editie memorabila, demna de colectia oricarui iubitor de fotbal.

Editie Speciala, Hagi 50Foto: GSP

In editia speciala, citiorii vor putea gasi multe materiale interesante cu momente si intamplari din viata lui Gica Hagi care nu au mai fost prezentate pana acum publicului, dar si prezentari grafice spectaculoase cu toate statisticile performantelor "Regelui". In plus, fostii coechipieri de la Farul, Sportul si Steaua isi amintesc si descriu inceputurile uimitorului fotbalist.

Gazeta a pregatit si un reportaj inedit in satul natal al fostului decar, in Sacele, un interviu amplu, in exclusivitate, cu Hagi din Antalya si o serie de editoriale scrise de jurnalistii de top ai ziarului: Ovidiu Ioanitoaia, Catalin Tolontan, Cristian Geambasu, Maria Andries, Alin Buzarin, Theodor Jumatate.

Mai mult, in aceeasi editie de joi, 5 febriarie, cititorii vor descoperi povesti unice despre "Rege" din timpul in care a jucat la echipele mari de club: Real, Brescia, Barcelona si Galatasaray, dar si date, in premiera, din cariera de antrenor si cifre despre Academia sa de fotbal.