RCS&RDS a preluat oficial posturile de radio detinute pana acum de Central European Media Enterprises (CME) - Pro FM, info Pro, Pro Clasic, Music FM si Dance FM. Iar Lucian mandruta a renuntat la licenta obtinuta in toamna pentru postul LaStiri.ro, care ar fi trebuit dezvoltat in cadrul grupului Mediafax.

  • ​CNA a aprobat, marti, preluarea de catre RCS&RDS a posturilor de radio detinute de Central European Media Enterprises (CME) in Romania, anume Pro FM, Info Pro, Pro Clasic, Music FM si Dance FM, potrivit Mediafax. RCS&RDS si CME ajunsesera la o intelegere in acest sens la sfarsitul anului trecut, dupa cum a scris HotNews.ro aici. In portofoliul companiei de telecomunicatii, Pro FM isi va pastra profilul muzical, iar Info Pro urmeaza sa se transforme in reteaua cu profil informativ Digi FM. Digi FM ar urma sa emita peste trei luni, potrivit reprezentantilor RCS&RDS la CNA. Cosmin Prelipceanu, redactorul-sef Digi 24, a declarat ca a fost insarcinat sa se ocupe si de proiectul radio.
  • Lucian Mandruta a renuntat la licenta obtinuta in urma cu cateva luni pentru postul LaStiri.ro, potrivit Paginademedia.ro. Proiectul, construit pe baza licentei obtinute in septembrie 2014, urma sa fie dezvoltat in cadrul Mediafax, dar Lucian Mandruta s-a retras in urma unor neintelegeri cu Adrian Sarbu, iar initiativa media a ramas astfel blocata, iar firma lui Mandruta Media Play SRL a pastrat licenta. Potrivit Paginademedia.ro, retragerea licentei a fost facuta la cererea titularului, cerere depusa la 23 decembrie 2014.