Fostul publicitar Bogdan Prajisteanu pleaca de la conducerea vanzarilor din Antena Group, dupa doar doua luni in aceasta pozitie, scrie site-ul specializat Pagina de Media.

Bogdan Prajisteanu in studioul HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit sursei citate, plecarea lui Prajisteanu a intervenit in urma unor discutii avute marti seara cu conducerea Intact, mai exact cu directorul Sorin Alexandrescu. Prajisteanu a precizat a fost "o plecare cu acordul partilor".

"Este vorba despre viziunea si strategia de vanzari multimedia - TV si online. A fost o diferenta de viziune semnificativa: strategia multimedia pe care am propus-o necesita o perioada importanta de timp, resurse, era o strategie pe termen mediu si lung", a explicat acesta, pentru Pagina de Media.

Antena 3 a confirmat informatia, intr-un comunicat remis HotNews.ro:

"Antena Group anunta incetarea contractului de colaborare cu Bogdan Prajisteanu. Acesta a fost numit director comercial al companiei in urma cu cateva luni, in vederea stabilirii unei strategii de vanzari multimedia, avand in centru platforma vasta de comunicare din grup. Modelul propus de Bogdan Prajisteanu ar fi necesitat o perioada importanta de research, training si implementare, ceea ce intr-o piata tv alerta ar fi putut provoca ruperi de ritm. Avand in vedere discrepanta dintre viziunea sa de management, pe de o parte, si obiectivele si termenele asumate de catre companie, pe de alta parte, conducerea Antena Group si Bogdan Prajisteanu au hotarat, de comun acord, incheierea acestei colaborari.

"Bogdan Prajisteanu este un om charismatic, cu experienta in publicitate, dar in televiziune exista reguli care nu pot fi ignorate. Ii multumim pentru schimbul de idei si ii uram succes in proiectele sale viitoare", a declarat Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group".

Prajisteanu a fost sapte ani director al agentiei Mediaedge:CIA (MEC). A parasit compania in octombrie 2013,

In ianuarie 2015, a fost numit director comercial al statiilor TV din cadrul Antena Group si al platformelor online si mobile ale acestora.