John E. Pepper, fost CEO si presedinte al consiliului de administratie Procter&Gamble, fost presedinte CA al Walt Disney Company, si fost vicepresedinte in cadrul Universitatii Yale, va vizita Romania la sfarsitul lunii aprilie, pentru o serie de conferinte si pentru a lansa versiunea in limba romana a cartii sale "What Really Matters", potrivit unui comunicat de presa.

Prezentat drept un manager care "a trecut cu succes, in cariera, prin multiple recesiuni" si crize precum cea a petrolului, de la mijlocul anilor '70, Pepper vine in Romania la invitatia Wave Division. Cartea sa va fi publicata in Romania de editura "Evrika Publishing", membra a grupului editorial Universul Juridic.

El urmeaza sa se adreseze studentilor de la ASE si SNSPA, membrilor CEO Clubs International Europe, participanţilor la conferinţa Inspiro şi audienţei de la conferinţa "What Really Matters - A conversation with John E. Pepper Jr.: Ensuring sustainable profitable growth for your business", programata pentru 29 aprilie, la Athenee Palace Hilton.