Regizorul Bobby Paunescu in parteneriat cu Film Finances, o companie americana, se numara printre cei care discuta preluarea Studiourilor Media Pro de la Buftea, pe care compania-mama a Pro TV, CME, intentioneaza sa le vanda, scrie Paginademedia.ro. Aceeasi sursa scrie, separat, ca la editia din acest an a emisiunii "Romanii au talent" galele live nu se vor mai filma la Buftea.

Potrivit sursei citate, firma care discuta in parteneriat cu Bobby Paunescu preluarea studiourilor Media Pro, Film Finances, se ocupa cu asigurarea productiilor cinematografice independente. Paginademedia.ro precizeaza ca Bobby Paunescu a confirmat "asocierea" lui cu aceasta companie, dar nu si daca Studiourile Media Pro sunt luate in calcul. Acelasi site precizeaza ca acesta nu este singurul ofertant, in negocieri cu CME fiind si alte doua grupuri internationale.

Separat, Paginademedia.ro anunta ca, pentru prima data in istoria emisiunii "Romanii au talent", galele live de anul acesta nu se vor mai filma in Studiourile din Buftea, ci la studiourile Kentauros din Stefanestii de Jos, Ilfov.

  • CME a declarat, recent, pentru HotNews.ro ca "in momentul de fata exista un proces de vanzare in curs de desfasurare" pentru operatiunile de cinema, muzica si studiouri pe care aceasta companie le detine. La inceputul acestui an,  CME a vandut si operatiunea de distributie de film, Media Pro Distribution. Detalii aici