Antena Group a anuntat joi numirea Augustei Lazarov in postul de Talent Relationship Manager al Antenei Group, incepand cu data de 3 iulie 2015. Augusta Lazarov va detine in continuare si functia de Head of Entertainment al televiziunilor aflate sub umbrela Antena Group, pozitie pe care o ocupa din februarie 2010.

  • "Sunt onorata ca am fost numita in aceasta functie, mai ales ca este vorba de o responsabilitate mare, aceea de a prelua cea mai importanta echipa de vedete pe care a detinut-o vreodata un grup de televiziuni din Romania. Avem proiecte noi pentru toamna, vom dezvolta aceasta strategie de a deveni cel mai important furnizor de show-uri de divertisment din Romania, ceea ce presupune, desigur, o colaborare stransa cu cele mai importante vedete ale momentului. Oamenii, fie ca este vorba de cei care apar pe sticla sau de cei din spatele camerelor de luat vederi, sunt cel mai important atu al nostru", a declarat Talent Manager-ul Antena Group.

Augusta Lazarov a inceput colaborarea cu Antena 1 in 2002, cu emisiunea Babilonia si, in prezent, este directorul de program al mai multor show-uri difuzate de Antena 1, intre care si 'Te cunosc de undeva', una dintre cele mai longevive si de succes productii ale postului.

Marcel Radu, cel care a detinut pana de curand functia de Talent Manager, a ales sa se dedice altor proiecte, independent de Antena Group.