In aceasta vara aceasta, zi de zi parintii pot redescoperi la radio Itsy Bitsy FM sau online jocurile care le-au incantat primii ani de viata si le-au construit personalitatea, prezentate de catre diferite vedete. Printre jocurile pe care parintii le pot regasi si impartasi ai usor copiilor lor se numara "Leapsa", "Elasticul", "De-a v-ati ascunselea", anunta postul de radio pentru copii intr-un comunicat de presa.

Jocurile copilarieiFoto: Itsy Bitsy

"Baza" jucata chiar de Dobro, "Castelul" lui Calin Goia in varianta de la Cluj, "Ratele si vanatorii" jocul preferat al Andreei Marin sau "Cataratul in copaci" fara de care copilaria nu mai este atat de fascinanta, dupa cum povesteste maestrul Mihai Gruia Sandu sunt doar cateva dintre zecile de descrieri de jocuri facute de vedete la radio si pe canalele on-line Itsy Bitsy.

Copiii pot invata vara aceasta "Pitita" de la Smiley, "Frunza" de la Andreea Raicu, "Elasticul" de la Dana Nalbaru si fetita ei, dar si alte jocuri la fel de distractive de la Virgil Iantu, Dana Rogoz, Nicu Alifantis, Ivan Patzaichin, Elisabeta Lipa, Adrian Despot si multe alte vedete.

Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, s-a implicat si el in aceasta campanie de promovare a jocurilor copilariei inregistrand special in studio melodia "Copilu' sintetic". Pentru versurile acestui cantec care trage un semnal de alarma pentru parinti, autorul s-a documentat serios si a ales limbajul cel mai des utilizat de copiii care isi petrec vremea mai mult in fata ecranelor, decat in fata blocului.

Brandul ITSY BITSY include singurul post de radio din Romania pentru parinti si copii, www.itsybitsy.ro, ateliere pentru parinti si copii si evenimente pentru timpul liber in familie. Itsy Bitsy FM emite in prezent in Bucuresti si in peste jumatate din teritoriul Romaniei.