Stirile TVR au un nou sef interimar, potrivit surselor HotNews.ro: ​actualul directorul interimar al canalului TVR 2, Oana Popescu, totodata producator executiv la Stiri. Oana Popescu este cea care, cel mai recent, a intrat in atentia publica prin faptul ca la evaluarea interna din primavara a avut un raport identic cu cel al directorului de atunci al Stirilor, Claudiu Lucaci.

Reprezentantii televiziunii publice au confirmat pentru HotNews.ro numirea Oanei Popescu la Stiri, dar si pe cea a Carlei Tompea, fost director la TVR Info, in functia de director Interimar de programe, dupa demisiile anuntate in TVR pe fondul dezastrului de la clubul Colectiv.

Posturile de sef de stiri si director de programe ramasesera vacante dupa ce, luni, Raluca Stroe Brumariu, respectiv Gabriel Gherghescu, si-au dat demisia. Aceasta a survenit din cauza faptului ca, vineri noapte, Televiziunea publica nu a difuzat pe post niciun program legat de tragedia de la clubul Colectiv. Detalii despre situatia din TVR - aici