Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Universitatea din Bucuresti, organizeaza joi, 26 noiembrie, ora 18:30, in Aula Magna a Universitatii din Bucuresti, Gala Serile FJSC 10 ani, eveniment care marcheaza un deceniu de la prima editie a Serilor Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii. Evenimentul aniversar aduce in fata studentilor zeci de profesionisti din presa si industria comunicarii, acestia fiind premiati pentru excelenta in domeniile lor de activitate.

"Organizam aceasta gala in semn de recunoastere si multumire pentru toti profesionistii care ne-au ajutat sa facem din Serile FJSC o emblema a facultatii noastre si un instrument educational extrem de valoros. Prin aceste intalniri lunare am reusit sa oferim studentilor o perspectiva corecta asupra industriei media si de comunicare, impletind educatia din mediul academic cu informatii de la cei mai buni practicieni, si sa crestem sansele lor de integrare de succes pe piata muncii", a declarat conf. univ. dr. Antonio Momoc, intitiator si organizator al evenimentului.

Programul evenimentului este deschis de o dezbatere pe tema "Responsabilitatea presei si internetul", sustinuta de jurnalistii Florin Negrutiu, Cristian Tudor Popescu si Claudiu Pandaru, carora li se vor alatura si alte nume importante din media. Gala Serile FJSC continua cu o ceremonie in cadrul careia vor fi premiati pentru excelenta in domeniile lor de activitate, dar si pentru implicarea in formarea studentilor, cei 50 de invitati care au vorbit in cadrul Serilor FJSC pe parcursul celor zece ani. Printre acestia se regasesc Cornel Mihalache, Andi Moisescu, Lucian Mandruta, Andrei Gheorghe, Andreea Esca, Luca Niculescu, Moise Guran, Dragos Patraru si multi altii. Premiile vor fi inmanate de conf. univ. dr. Antonio Momoc, impreuna cu rectorul si prorectorii Universitatii din Bucuresti.

Evenimentul se incheie cu un cocktail de socializare, un bun prilej de a face bilantul pentru cei 10 ani de conexiuni create intre mediul academic si mediul profesional si, totodata, de a impartasi planuri si idei pentru urmatorii ani ai Serilor FJSC.

Gala Serile FJSC este un eveniment cu intrare gratuita.

Sponsor principal al evenimentului: Lidl

Parteneri: Universitatea din Bucuresti, TailorAd, Editura ALL

Parteneri media: TVR, Digi24, Ziare.com, Biz, Paginademedia.ro, Business24.ro, Sapte Seri, DOR, HotNews.ro, studentie.ro, Radio Tananana, Republica, Romaniapozitiva.ro, IQool.

Serile FJSC reprezinta un eveniment non-profit, organizat lunar, care din noiembrie 2005 reuseste sa aduca in fata studentilor de la jurnalism, relatii publice, publicitate zeci de profesionisti din media, advertising si PR. Evenimentul se adreseaza studentilor care vor sa obtina o perspectiva mai clara despre mass-media si industria comunicarii. Aceste intalniri le ofera studentilor o viziune mai realista asupra mediului profesional, atat prin prisma secretelor profesionale impartasite de invitati, cat si prin posibilitatea oferita studentilor de a se inscrie la diverse internship-uri sau stagii de practica.