Grupul de comunicare Publicis Worldwide lanseaza in Romania o noua agentie, Nurun, ce reprezinta divizia specializata de digital a retelei Publicis. Nurun Romania va fi condusa de Calin Buzea si Liviu Toader, potrivit unui comunicat de presa.

Nurun Romania ofera servicii integrate de comunicare digitala - de la expertiza la strategie, creatie, social media, programare si implementare.

Dawn Winchester, Global Managing Director - Nurun, citat in comunicat:

  • "Ne bucura faptul ca Romania se alatura retelei noastre globale, aflate in expansiune. Echipa de la Bucuresti se numara printre cele mai premiate din Europa Centrala si de Est, datorita talentului si creativitatii locale. Suntem convinsi ca Nurun Romania va aduce un aport semnificativ la capacitatea si valoarea oferite clientilor nostri."

Nico-Alexander Jahn, Coordonator Nurun in Europa Centrala si de Est, citat in comunicat:

  • "Lansarea Nurun Romania reprezinta un mare pas in pozitionarea acestui brand in regiune si, in special, pe o piata atat de importanta precum cea romaneasca. Intr-o lume conectata si aflata mereu in miscare, scopul nostru este acela de a oferi clientilor produse centrate pe valorile umane, menite sa creeze adevarate experiente. Peste 250 de strategi, creativi, designeri si oameni de IT din sase tari din CEE lucreaza impreuna, combinand metodele traditionale cu noile tendinte in tehnologie. Cu siguranta, suntem una dintre cele mai capabile retele din aceasta parte a lumii"

Co-managing directori la Nurun Romania sunt Calin Buzea, care a condus MRM Romania pana a venit la conducerea departamentului de digital al Publicis Romania, respectiv Liviu Toader, care a condus Arc si, mai recent, Publicis Dialog.