Compania de media Media Direction, parte a grupului BBDO detinut de omul de afaceri Cristian Burci, a intrat in faliment si urmeaza sa fie dizolvata, potrivit unei decizii a Tribunalului Bucuresti din 8 decembrie, scrie site-ul specializat Pagina de Media.

Tribunalul Bucuresti a admis in august 2014 cererea de intrare in insolventa a societatii Media Direction, companie de media parte a BBDO - grup detinut de omul de afaceri Cristian Burci.

Cererea de intrare in insolventa a fost depusa chiar de catre societate la jumatatea lunii august. Media Direction a avut in 2013 o cifra de afaceri de opt milioane de euro si pierderi de 100.000 de euro, iar in 2014 societatea a cazut la o cifra de afaceri de 331.000 de euro si pierderi de 400.000 de euro.

Anul trecut, oficialii grupului BBDO, din care face parte agentia, declarau pentru Paginademedia.ro ca situatia dificila in care se afla Media Direction a avut o cauza mai veche: cazul Bigger Group - Marcel Straut, in urma caruia Media Direction a ramas cu o "gaura" de peste doua milioane de euro.