Miercuri, pe 23 decembrie, in cadrul celei de-a 50-a editii a Superlativelor GSP, cititorii si redactorii Gazetei Sporturilor impreuna cu specialisti din sport desemneaza castigatorii celor 4 categorii: fotbalistul roman al anului, antrenorul anului, jucatorul strain al anului si sportivul anului.

Trofeu Superlativele GSPFoto: GSP

In cadrul celei mai prestigioase anchete din sportul romanesc se va acorda si un premiu special pentru un sportiv sau o echipa cu un an exceptional si performante remarcabile.

In cele 28 de pagini ale editiei festive a ziarului se vor dezvalui castigatorii, dar si declaratiile si reactiile acestora in cadrul unor superreportaje si interviuri. In mod traditional, vor fi prezentate si voturile de la fiecare categorie, atat cele ale redactorilor, cat si cele ale antrenorilor, sportivilor si specialistilor in sport, dar si care au fost clasamentele complete.

In 2015, contributia cititorilor Gazetei a fost remarcabila, peste 38.000 de voturi in cadrul Superlativelor GSP s-au strans timp de doua saptamani, pe gsp.ro.

Iar rezultatele astfel stranse si mixate cu cele ale celorlalte categorii de specialisti participanti vor fi prezentate intr-o spectaculoasa editie de colectie a Gazetei Sporturilor de miercuri, 23 decembrie.