Romania libera anunta cooptarea mai multor editorialisti noi. Ovidiu Lipan Tandarica va putea fi ascultat la postul de radio al lui Marius Tuca. Bucharest Biennale va fi comunicata, in premiera, de o agentie de PR. Revista Sapte Seri anunta un nou director de publicitate.

  • Cititorii Romania libera vor putea citi in paginile ziarului articole scrise de comentatori noi, inclusiv de stanga, precum Vasile Ernu. Acestia, impreuna cu mai vechi colaboratori ai ziarului, vor putea fi cititi periodic sub umbrela "Vocile RL", dupa cum noteaza Paginademedia.ro. Astfel, articolele lui Vasile Ernu si Marius Ghilezan vor fi publicate lunea, cele semnate de Alexandru Vlad Ciurea si Tudor Artenie - martea, de Mircea Kivu si Ovidiu Pecican - miercurea, ale Alinei Mungiu Pippidi - joia, iar cele scrise de Doru Antonesi si Elena Stefoi - vinerea. Ziarul lanseaza, luna aceasta, si doua suplimente - unul de Fonduri Europene si unul dedicat "Mineriadelor care au tinut Romania pe loc".
  • Ovidiu Lipan Tandarica se alatura echipei Smart FM, radioul detinut de Marius Tuca. Potrivit unui comunicat de presa, el va putea fi auzit in fiecare joi, de la 1 la 3. Pe acelasi tronson, lunea are emisiune Adrian Oianu, martea - Dorina Chiriac, miercurea - Patrizia Paglieri, vineri - Rodica Mandache si Emilia Popescu.
  • Bienala Internationala de Arta Contemporana din Bucuresti va avea parte pentru prima data, la editia a saptea, de serviciile unei agentii de relatii publice. Este vorba despre MSLGROUP The Practice, care se va ocupa de comunicarea evenimentelor ce vor avea loc cu ocazia Bucharest Biennale, la editia din 26 mai-30 iunie a.c.. Bienala il va avea drept curator pe Niels Van Tomme, critic si cercetator, care se declara interesat de "explorarea unei pozitii unice pe care Romania - mai exact Bucurestiul - o detine intr-o retea globala tot mai larga de schimburi economice normate", dupa cum precizeaza un comunicat de presa.
  • Ovidiu Muresanu, pana in ianuarie la Reader's Digest, preia pozitia de director de publicitate la publicatia Sapte Seri, unde va urma sa se ocupe de vanzarile din print, online si aplicatie, precum si de o linie de evenimente, potrivit unui comunicat de presa. Inainte de Reader's Digest, Ovidiu Muresanu a lucrat la Viva!.