Postul Antena Stars a fost amendat, joi, cu 30.000 de lei pentru mai multe emisiuni in care s-a folosit limbaj injurios sau au fost aduse atingeri imaginii unor vedete. Tot joi, opt posturi au primit somatii publice in urma unei monitorizari referitoare la prezentarea evenimentelor violente in programele de stiri.

  • Antena Stars a primit amenda pentru mai multe emisiuni Star Magazin, Star Matinal, Agentul VIP, Necenzurat, Rai da' buni, Refresh by Oana Turcu, din perioada septembrie 2015-ianuarie 2016. In aceste emisiuni, membrii CNA au constatat ca s-a folosit limbaj injurios, au fost aduse atingeri imaginii unor vedete si chiar s-a discutat pe larg despre viata sexuala a Simonei Halep.
  • In urma unei monitorizari ce a relevat preferinta tot mai puternica a majoritatii televiziunilor pentru prezentarea de acte violente in jurnalele lor de stiri, CNA a somat public posturile Antena 1, Antena 3, B1 TV, Prima TV, pro TV, Realitatea TV, Romania TV si TVR 1. Masura a fost luata deoarece, potrivit membrilor CNA, au fost incalcate reglementarile privind protectia minorilor si prezentarea unor acte de violenta nejustificata.