Realizatorul Rares Bogdan de la Realitatea TV este mentionat ca martor in rechizitoriul procurorilor in dosarul in care primarul brasovean George Scripcaru este acuzat de mai multe infractiuni, inclusiv luare de mita. Contactat de HotNews.ro, Rares Bogdan a spus cum s-a "nimerit" in preajma inculpatilor George Scripcaru si Mihai David, la inceputul acestui an.

Rares BogdanFoto: Agerpres

Potrivit rechizitoriului consultat de HotNews.ro, cei doi inculpati, avand interdictia sa ia legatura unul cu celalalt, au incercat sa comunice indirect, in data de 23 ianuarie a.c. Intermediarii mentionati in acest sens de document sunt martorii Lucian Duta si Rares Bogdan. Scripacru si David ar fi incercat, potrivit rechizitoriului, sa comunice prin intermediul lui Duta si Bogdan pe tema unor chestiuni politice, dar avand un interes economic direct, legat de ancheta penala din acest dosar, referitoare la protejarea intereselor societatii Bepco SRL si dupa alegerile locale.

Contactat de HotNews.ro, Rares Bogdan a spus ca a fost vorba despre o "intamplare" si despre o "presupunere" a procurorilor: "Eram la schi, intamplator dupa schi am ajuns in acelasi restaurant unde se intampla sa fie cei doi. L-am salutat pe unul la o masa, mai tarzizu l-am vazut si l-am salutat si pe celalalt, care era la alta masa - erau unul intr-un colt, celalalt in cafenea, dincolo de un perete. Am mai salutat oameni de la 7-8 mese, asa e civilizat, sa saluti oamenii".

  • Rares Bogdan a spus ca "la Poiana ma intereseaza doar zapada", ca discutiile au durat cu totul cinci minute si ca in discutia cu primarul Scripcariu a vorbit despre situatia parcarilor din Poiana Brasov.