Postul Euforia TV, din portofoliul trustului Intact, a devenit luni dupa-amiaza Happy Channel, avand o noua grafica de post si o grila de programe diferita. Tot luni este difuzata prima emisiune din noul sezon Cronica Carcotasilor de la Prima TV, emisiune realizata in strada, mai precis in fata sediului Antena 3, post care, potrivit lui Serban Huidu, a negociat inca din toamna sa se mute in sediul unde era realizata Cronica.

  • Euforia TV a devenit Happy Channel luni, la ora 16.00, televiziunea pentru femei a trustului Intact avand o noua grafica de post, sigla si grila de programe. Potrivit noii pozitionari, noul post "isi propune nu doar sa ofere telespectatoarelor productii de calitate, ci sa le si reprezinte cauzele si sa le sustina". Postul va difuza telenovele si alte seriale, dar si emisiuni proprii, precum "Dreptul la fericire" si "Happy Day". Happy Channel este o marca folosita de Ruxandra Ion, ex-Pro TV, pentru a obtine pe cont propriu o licenta de televiziune in urma cu un an si jumaate, dar in cele din urma ea a cesionat marca trustului Intact si s-a ocupat, in calitate de consultant, de schimbarea Euforia in Happy Channel.
  • Emisiunea de satira Cronica Carcotasilor revine, luni seara, cu un nou sezon la Prima TV. Editia din aceasta seara este realizata in strada, anume in fata sediului Antenei 3, despre care Serban Huidu afirma saptamana trecuta, pe blogul sau, ca se muta in sediul unde a fost realizata pana acum emisiunea Cronica Carcotasilor: "Am fost asaltati pana peste cap de "lupta" antenistilor pentru libertatea de exprimare si libertatea presei! In timpul asta, ipocritii negociau din octombrie sa se mute in locul Primei. Din solidaritate evident!". Potrivit unui comunicat Prima TV, si celelalte editii de saptamana aceasta sunt filmate tot in strada.