Sediul Antenelor din Bucuresti - Ploiesti va fi mutat total pana pe 25 martie, cand se va face predarea cladirii. Turnul din strada Garlei a fost deja golit, iar predarea lui, potrivit informatiilor Paginademedia.ro, se va face in urmatoarele zile, pe 17 martie.

ANAF, la Antena 3Foto: captura Antena 3

Deocamdata, studiourile din Baneasa si partea tehnica se muta la Romexpo, dar este doar o etapa.

Sediul din Bucuresti - Ploiesti gazduia studiourile Observatorului si Antenei 3, dar si infrastructura tehnica de emisie a celor cinci statii Intact: MCR-urile (Master Control Rooms).

Studioul de stiri si partea tehnica din Baneasa se muta, temporar, la Romexpo. Acolo se amenajeaza platoul Observatorului si cel al programelor Antena 3 (mai putin Sinteza zilei).

Romexpo este doar o etapa intermediara. In urmatoarele luni, potrivit informatiilor Paginademedia.ro, Intact va amenaja studiouri noi in Pipera, la Iride, in fostele platouri ale Carcotasilor. Conform acelorasi surse, platoul din Pipera va fi dotat pentru emisia HD. Tot in Pipera vor fi instalate MCR-uri noi, care vor suporta, de asemenea, emisia in format High Definition.

Turnul din strada Garlei a fost evacuat complet inca de acum o saptamana. Birourile care functionau in fostul turn Intact au fost mutate in complexul Iride Park, din Pipera. Cladirea de pe malul lacului urmeaza sa fie predata statului in aceste zile, pe 17 martie.