Victor Ponta l-a atacat marti pe directorul Agerpres, Alex Giboi, care a fost, inainte de a fi numit in aceasta functie, sef al biroului de presa al PSD, pe care il acuza ca incearca sa faca "servicii" actualei puteri pentru a-si mentine postul.

Victor Ponta si Dan SovaFoto: Agerpres

Ponta a fost nemultumit de faptul ca Agerpres a publicat marti dimineata o stire cu titlul "Incep audierile in dosarul Turceni - Rovinari", in care anunta ca judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie incep sa judece dosarul in care fostul premier Victor Ponta este acuzat de trei infractiuni.

Fostul prim ministru acuza insa "'procedura' politico-mediatica din curtea Instantei".

"Ziua incepe cu o stire principala la 'Agerpres' a carei conducere vrea sa se arate obedienta si lingusitoare cu noua Putere ca poate se uita ca a fost numita de vechea Putere si ramane in functie schimband barca si facand 'servicii'", a scris Ponta, pe contul lui de Facebook.

In continuare, Victor Ponta se arata empatic cu "multimea de jurnalisti" care il astepta pierzand "ore in sir la ICCJ", "desi ei saracii stiu foarte bine ca nici eu, nici altcineva nu facem niciodata declaratii acolo - deci nicio stire".

Nu scapa nici reportera Realitatea TV, care ar fi "tipat" la el "tot drumul din curte pana la intrare", "ca sa vada (Cozmin) Gusa ca isi face datoria".

"Iar eu ii voi zambi domnisoarei in tacere, calm si afectuos, dar totusi atent sa nu scoata o tigaie de sub microfon si sa ma si pocneasca in cap macar sa spun ceva acolo", adauga Ponta.

Intrebat de HotNews.ro cum comenteaza afirmatiile facute de Victor Ponta, Alex Giboi a raspuns: "Nu comentez".